Loading...

Wil jij je rijbewijs B halen?

Hop hop, de weg op! Dat doe je met Autorijschool Westerhof. Je bent eindelijk 16,5 jaar of ouder, het wordt tijd dat jij mobieler wordt en klaar bent om zelfstandig de weg op te gaan. Het uitzoeken van de juiste rijschool is het eerste stap. Echter wel een belangrijke stap. Want is het voor jouw belangrijk om met goede moed, plezier en vertrouwen je rijbewijs te halen? Vraag dan een gratis proefles aan. In deze les leer het een en ander van de auto en nog belangrijker de instructeur leert kennen. Ik vind het belangrijk dat jij vertrouwen hebt in de instructeur, zodat ik jou help om het praktijkexamen met een goed gevolg af teleggen!

Hoe zorgen wij dat jij jouw rijbewijs haalt?

Je hebt je keuze gemaakt om rijvaardigheid op te doen bij Autorijschool Westerhof. Ik ben  zeer tevreden met jouw vertrouwen in mij! Je kunt kiezen voor een autorijbewijs spoedcursus of juist in alle rust autolessen nemen. Kom bij mij een gratis proefles doen!

Rustig jouw autorijbewijs halen

Tijdens de proefles wordt er kennis gemaakt met de rijinstructeur en de auto. Zo kijk ik naar jouw huidige ervaringen in een gemotoriseerd voertuig, huidige verkeersinzichten en controle over het voertuig. Op basis van bovenstaande ervaringen en kennis wordt er samen een plan gemaakt. Tot slot worden al jouw vorderingen bijgehouden middels een instructiekaart.

Autorijbewijs spoedcursus volgen

Bij een spoedcursus heb je meerdere uren autorijlessen. Het is een intensief programma waarin jij binnen x-aantal dagen klaargestoomd wordt voor het praktijkexamen. Je moet al wel je theorie certificaat hebben. Het is mogelijk om bij ons een theorie cursus te volgen

Het succes hangt af van een aantal factoren:

  • Het instapniveau van de cursist met betrekking tot verkeersinzichten en de controle over het voertuig
  • Mogelijkheden afleggen praktijkexamen
  • Het wel of niet beschikken over het theoriecertificaat van de auto

Wil jij weten of jij geschikt bent voor een spoedcursus autorijbewijs? Vraag snel een proefles aan en je aan het einde van de les onze bevindingen.

De rijlessen

Je wordt opgehaald in een nieuwe Volvo XC40 of XC40 automaat op jouw aangegeven locatie. Is dit het werk, school of juist thuis?

Ik benader de cursist altijd met alle geduld. Mijn streven is altijd met mijn passie en enthousiasme van het autorijden over te brengen tijdens de rijlessen. Maak je fouten? Dan blijf ik rustig en nemen ik de tijd om uit te leggen waarom en hoe je dit de volgende keer kan voorkomen..

Rijbewijs B automaat

Bij rijschool B Westerhof kun je ook je rijbewijs B automaat halen. Het lessen in een automaat is makkelijker, dan in een schakel auto, doordat je het schakelen niet onder de knie hoeft te krijgen. Hierdoor kun je eerder beginnen met het onder controle krijgen van de auto en rijvaardigheid opdoen.

Rijbewijs B schakel

Het voordeel van lessen in een handgeschakelde auto is dat je na het slagen voor je rijexamen in zowel een hand- als automatisch geschakelde auto mag rijden. Kies je voor rijlessen in een automatisch geschakelde auto, dan mag je alleen automatisch geschakelde auto’s besturen.

Tussentijdse toets doen?

Wil je je vorderingen testen en kijken waar je staat richting het praktijkexamen? Dat is mogelijk tijdens een tussentijdse toets, die aangevraagd kan worden bij het CBR. Er gaat een officiële examinator mee en ga je een examenrit afleggen. Dit proefexamen kan je namelijk al een vrijstelling opleveren. Doe jij jouw bijzondere verrichtingen op de juiste wijze, dan hoef je dit niet nogmaals te doen op het praktijkexamen.

Na de toets krijg je te horen of je jouw bijzondere verrichtingen voldoende hebt afgerond. Daarnaast krijg je ook feedback op jouw rijden en waar je aan moet werken zodat je helemaal klaar bent voor je praktijkexamen. Vervolgens kun je aan de slag met de feedback die je van de examinator hebt gekregen in de resterende rijlessen.

 

Terug naar overzicht

Wat zeggen onze cursisten

Zelf lessen inplannen

Wil jij zelf jouw lessen inplannen? Dan zit je bij ons goed! Via een app geeft jij aan wanneer je komt lessen.

Theorie in één dag

In één dag leer jij alles over het theorie-examen en kun je deze meteen na de cursus behalen.

Automaat of schakel?

Wij geven in beide les! Verder kun je bij ons ook terecht voor BNOR examen, faalangstexamen en een medische rijtest.

Gratis (verassing) proefles

Kennismaken of iemand verrassen met een gratis proefles?

Vraag meteen aan